ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αγώνας Μπάσκετ Παλαιμάχων 2018

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, οι Εθελοντές πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ – ΠΑΟ στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας «ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε κάθε φάση προκαλούσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κλάση τους.

Τους Εθελοντές στήριξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους:

Ο Δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός Διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Απόστολος Κόντος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ι.Σγουρός και ο πρώην Γ. Γρ. Αθλητισμού  Ν. ΄Εξαρχος. Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ (Ασπιωτης Ηλίας) με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του αγώνα.Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία στην εκδήλωσή μας του Ιδρύματος : Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν, με αναμνηστική πλακέτα, για την προσφορά και την συμμετοχή τους οι:

-Κ. Α. Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η πλακέτα ήταν αφιερωμένη στην μνήμη

του αείμνηστου Προέδρου Π. Γιαννακόπουλου για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.

-Κ. Α. Ε. ΑΕΚ

-Απόστολος Κόντος και Νίκος Τσοσκούλογλου  (για την προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαιριση). .

-Α. Σ. ΙΩΝΕΣ ( Ασπιώτης Ηλίας).

Με τους Εθελοντές συνεργάστηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και δημοτικοί υπάλληλοι στηρίζοντας για άλλη μια φορά τη συλλογική μας προσπάθεια ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και  απέδειξαν ότι υπάρχει ακόμη η αλληλεγγύη και η αγάπη προς όλους όσοι έχουν ανάγκη.